Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

I middelalderen kunne man blive syg af cølibat

... mente man i hvert fald. Man kunne også blive syg af at have sex – ligesom man kan i dag. I det hele taget både tænkte, talte og skrev man ret meget om sex. Ligesom man gør i dag. Det har en middelalderhistoriker skrevet et ganske morsomt og informativt essay om.
... mente man i hvert fald. Man kunne også blive syg af at have sex – ligesom man kan i dag. I det hele taget både tænkte, talte og skrev man ret meget om sex. Ligesom man gør i dag. Det har en middelalderhistoriker skrevet et ganske morsomt og informativt essay om.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Lise Lotte Rahbek
  • Niels Duus Nielsen
  • ulrik mortensen
Lise Lotte Rahbek, Niels Duus Nielsen og ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu