Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

20 år med anti-vaccine

Det er 20 år siden Andrew Wakefield udgav sit kontroversielle studie, som påstod en sammenhæng mellem MFR-vaccine og autisme. Studiet blev efterfølgende videnskabeligt afvist, publikationen trukket tilbage, og Wakefield fik frataget sin licens til at virke indenfor lægevidenskaben. Men den vaccineskepsis, som fulgte i køvandet på studiet, er stadig stærk
Det er 20 år siden Andrew Wakefield udgav sit kontroversielle studie, som påstod en sammenhæng mellem MFR-vaccine og autisme. Studiet blev efterfølgende videnskabeligt afvist, publikationen trukket tilbage, og Wakefield fik frataget sin licens til at virke indenfor lægevidenskaben. Men den vaccineskepsis, som fulgte i køvandet på studiet, er stadig stærk

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Anne Eriksen
Anne Eriksen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu