Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Drama og galskab på bjerget

For første gang siden 2012 forsøger en polsk ekspedition at bestige K2 om vinteren – en bedrift, som det aldrig er lykkes nogen at gennemføre. Ekspeditionen, som ledes af den 68-årige Krzysztof Wielicki, har oplevet drama fra starten og måtte bl.a. afbryde rejsen for at deltage i redningsaktionen af andre forulykkede bjergbestigere. Senest er et medlem af ekspeditionen brudt ud af gruppen. Han vil gennemføre vinterklatringen mod toppen alene
For første gang siden 2012 forsøger en polsk ekspedition at bestige K2 om vinteren – en bedrift, som det aldrig er lykkes nogen at gennemføre. Ekspeditionen, som ledes af den 68-årige Krzysztof Wielicki, har oplevet drama fra starten og måtte bl.a. afbryde rejsen for at deltage i redningsaktionen af andre forulykkede bjergbestigere. Senest er et medlem af ekspeditionen brudt ud af gruppen. Han vil gennemføre vinterklatringen mod toppen alene

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

"Han vil gennemføre vinterklatringen mod toppen alene"

Ikke mere: Han vendte om.
Hvis i øvrigt nogen skal gøre det der, er må det vel være polakker, for de har nogen af de sejeste højdebjergbestigere, verden endnu har set.