Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebook kommer ikke til at ændre sig (ret meget)

Facebook er kommet i modvind, og dét i en grad at Mark Zuckerberg har annonceret markante forandringer i måden Facebook udvikles og administreres på i fremtiden. En kvalificeret forventningsafstemning fås her
Facebook er kommet i modvind, og dét i en grad at Mark Zuckerberg har annonceret markante forandringer i måden Facebook udvikles og administreres på i fremtiden. En kvalificeret forventningsafstemning fås her

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu