Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Fagforbund uddanner »normdetektiver«, der skal overvåge og rette kollegers adfærd

Normdetektiverne vil blive udstyret med »radikale« værktøjer, som vil gøre dem i stand til »at forandre de normer, som skaber dårligt arbejdsmiljø og uligestilling«
Normdetektiverne vil blive udstyret med »radikale« værktøjer, som vil gøre dem i stand til »at forandre de normer, som skaber dårligt arbejdsmiljø og uligestilling«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kim Folke Knudsen

Kan vi ikke få en ministeriel bekendtgørelse om " Normdetektivers virke i Danmark " ledsaget helst af en omfattende handleplan og et par spin tricks om hvorledes vi retter hinandens adfærd al for det gode formåls tjeneste at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi skulle jo nødig overlades til egne ensomme overvejelser eller til den fri tankegang. Godt at vide, at der er en normdetektiv på hvert gadehjørne, som holder nøje øje med vores arbejdsdag, for så behøver jeg ikke at foretage mig mere i den sag. Alt er overladt til formynderiet.