Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Efter ghettobesøg skifter de Radikale holdning til bandepakke

Morten Østergaard er blevet »klogere« af sine nylige besøg i de udsatte boligområder Vollsmose og Gellerupparken, fortæller han. Derfor erklærer den radikale leder sig nu som tilhænger af sidste års bandepakke, som de Radikale ellers stemte nej til
Morten Østergaard er blevet »klogere« af sine nylige besøg i de udsatte boligområder Vollsmose og Gellerupparken, fortæller han. Derfor erklærer den radikale leder sig nu som tilhænger af sidste års bandepakke, som de Radikale ellers stemte nej til

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Gad vist om han lærte det vigtigste, - at politikere ikke altid er de klogeste og mest vidende om alting de udtaler sig om(?), eller udsagnet blot er et udtryk for behagesyge for at skaffe vælgere?

Dorte Sørensen

Hvis "vi" skal benytte ghetto om visse boligområder - så BØR "vi" også kalde områderne nord for København osv for ghettoer. Hvorfor blive ved og ved at stigmatiser nogle områder hvor "vi" først smed folk hen som andre ikke ville bygge boliger til.
"Vi" kan begynde at "tvangs" flytte nogle fra rigmandsghettoerne ud til disses institutioner og skoler så "vi" fik givet børn og unge mulighed for at være sammen med andre børn og ungen end fra deres eget "parallelsamfunds gruppe".

Christian Mondrup, Torben K L Jensen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar