Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Gratis VIP-adgang til ministeren

Troels Lund Poulsen har fået en masse gratis koncertbilletter i strid med reglerne, vurderer professor, der kalder det en 'skærpende omstændighed', at V-politikeren har udpeget storsponsor til vellønnet post
Troels Lund Poulsen har fået en masse gratis koncertbilletter i strid med reglerne, vurderer professor, der kalder det en 'skærpende omstændighed', at V-politikeren har udpeget storsponsor til vellønnet post

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Fra artiklen:
’Det eneste, der forventes af disse gæster, er en hyggelig aften i godt selskab’, lyder det i en mail fra Agerholm, som han kræver refereret af Ekstra Bladet i dens fulde længde, selvom han ikke svarer på de konkrete spørgsmål til sagen.

Det er da et held, at vi ikke har korruption her i landet.....

Flemming Berger, Bjarne Bisgaard Jensen, Bjarne Andersen, Per Klüver, Carsten Svendsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Lars Løkke må skride ind og indskærpe reglerne for ministres modtagelse af gaver!

Nåh nej...

Michael W Pedersen

Hvem kan Venstre kan, man er jo liberal, hvorfor betale selv når man kan få andre til det.