Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Her er der noget, der lugter af noget, vi har set før«

En af finanskrisens mest kendte spekulanter, Kenneth Schwartz Thomsen, idømt to års betinget fængsel og en bøde på 6,6 mio. kr., er igen involveret i tvivlsomme ejendomshandler
En af finanskrisens mest kendte spekulanter, Kenneth Schwartz Thomsen, idømt to års betinget fængsel og en bøde på 6,6 mio. kr., er igen involveret i tvivlsomme ejendomshandler

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kim Folke Knudsen

Hvis en hjemløs dansker eller udlænding tigger på gaden i Danmark, så vanker der op til 1 års fængsel. Hvis en hjemløs dansker eller udlænding i vintermånederne vælger at overnatte på gaden med et udstyr, som af myndighederne opfattes som " en lejr ", så kommer lovens lange arm efter dem og der vanker bøder, tvangsudvisning fra en hel kommune eller udvisning fra hele landet. Hvis forsøget på at sove udendørs gentages af den fattige person, så kan det ende med en fængselsstraf.. Som hjemløs må du fremover lære at sove stående ellers, så vil vi fra samfundets side ikke tåle synet af fattigdom og nød på de danske gader. Men hvis man som ejendomsspekulant snører systemet og fællesskabet for egen vindings skyld, så slipper du med 2 års betinget fængsel og en bøde, som du kan løbe fra ved at flytte til udlandet i et skattely. Det dysfunktionelle og helt ødelagt danske skattevæsen får aldrig de penge at se igen. Det er så det 21 Århundredets moralske opfattelse af ret og rimelighed i Danmark og sikkert også i mange andre lande. God Nat og Sov Godt Lille Danmark.

Jørgen Tryggestad, Martin Madsen, Anne-Marie Krogsbøll, jens christian jacobsen, olivier goulin, Ydun Johannesen, Lise Lotte Rahbek, Bjarne Bisgaard Jensen, Niels Duus Nielsen og Maria Francisca Torrezão anbefalede denne kommentar