Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Nordkoreanske tvangsarbejdere byggede skroget til skib fra Esbjerg-rederi

Esbjerg-rederiet Esvagt fik i 2016 leveret fartøjet »Esvagt Njord«. Det viser sig nu, at nordkoreanske tvangsarbejdere har været med til at bygge skibet. »Forbløffende og uacceptabelt,« siger overrasket Esvagt-direktør
Esbjerg-rederiet Esvagt fik i 2016 leveret fartøjet »Esvagt Njord«. Det viser sig nu, at nordkoreanske tvangsarbejdere har været med til at bygge skibet. »Forbløffende og uacceptabelt,« siger overrasket Esvagt-direktør

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

......og de fleste andre danske skibe bygges af Sydkoreanske eller Kinesiske ditto og sejles så af Filipinnere. I Danmark sidder de pæne menesker på deres kontorer og lader som om de er dygtige og vores ministre hylder dem som inovative.
At drive virksomhed med underbetalt arbejdskraft, der ved lov (DIS loven) ikke må få danske forhold og ikke kan hævde meneskerettigheder, er ikke dygtighed men statsstyrret tvangsarbejdere. FN har i adskillege år henstillet til Danmark at ændre loven men her til lands vejer økonomiske gevinster mere end ret.

Torben Burkal, Niels Duus Nielsen, Torben Ethelfeld og Palle Jensen anbefalede denne kommentar