Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

’Alt-right’-skribenters hjemmesider fjernes fra nettet

Netmediet Medium, en populær blogplatform, har fjernet 3 fremtrædende ’alt-right’ skribenters hjemmesider og alt deres indhold. Det sker i forbindelse med en opdatering af brugervilkårene, som bla. forbyder indhold og brugerkonti der kan relateres til udbredelse af misinformation, hadetale og chikane. En ytringsfrihedsdiskussion af de større er under opsejling
Netmediet Medium, en populær blogplatform, har fjernet 3 fremtrædende ’alt-right’ skribenters hjemmesider og alt deres indhold. Det sker i forbindelse med en opdatering af brugervilkårene, som bla. forbyder indhold og brugerkonti der kan relateres til udbredelse af misinformation, hadetale og chikane. En ytringsfrihedsdiskussion af de større er under opsejling

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Matthias Smed Larsen

Og som sædvanligt vil de ikke komme nogle vegne med deres ytringsfriheds-kværulanteri. Ligesom de kan sige hvad de vil i det offentlige rum kan firmaer og webmastere vælge at de ikke vil associeres med disse synspunkter og udelukke dem. De skal være velkommen til at sætte en server op i deres kælder og fortsætte med at sprede deres had, men de har ingen ret til at gøre andre personer og organisationer meddelagtige.