Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Sådan blev Kevin Spacey erstattet med Christopher Plummer i Ridley Scotts nye film

Egentlig ville Scott helst have haft Plummer. Men Sony fik trumfet Spacey igennem. Så kom beskyldningerne om seksuelle krænkelser, og Spacey røg ud igen. Ind kom Plummer. Forvirret? Her er en ret overskuelig gennemgang af forløbet, hvor store dele af ‘All The Money in the World’ endte med at blive genindspillet.
Egentlig ville Scott helst have haft Plummer. Men Sony fik trumfet Spacey igennem. Så kom beskyldningerne om seksuelle krænkelser, og Spacey røg ud igen. Ind kom Plummer. Forvirret? Her er en ret overskuelig gennemgang af forløbet, hvor store dele af ‘All The Money in the World’ endte med at blive genindspillet.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Fin artikel, interessant indblik i filmhåndværket. Godt researched og det føltes som om man selv var med under "redningsarbejdet".