Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Slovakisk undersøgende journalist myrdet

Journalisten Jan Kuciak, 27, arbejdede bl.a. med at afsløre skattesvindel hos forretningsmænd med forbindelser til regeringspartiet i Slovakiet. Politiet oplyser at mordet, som omfattede både Kuciac og hans kæreste, sandsynligvis er relateret til hans journalistiske arbejde
Journalisten Jan Kuciak, 27, arbejdede bl.a. med at afsløre skattesvindel hos forretningsmænd med forbindelser til regeringspartiet i Slovakiet. Politiet oplyser at mordet, som omfattede både Kuciac og hans kæreste, sandsynligvis er relateret til hans journalistiske arbejde

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer