Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Uma Thurman #metoo

Uma Thurman beretter nu om hendes oplevelser med Harvey Weinstein – om at være et offer for hans grænseoverskridende tilnærmelser, men også om hendes kvaler ved at have åbnet en dør til Weinstein for andre kvinder
Uma Thurman beretter nu om sine oplevelser med Harvey Weinstein – om at være et offer for hans grænseoverskridende tilnærmelser, men også om kvalerne ved at have åbnet en dør til Weinstein for andre kvinder

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu