Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

WAF må dø

Ligestillingen kan være på vej til HIFI-entusiast-miljøet. John Darko, toneangivende blogger på feltet, erklærer WAF-begrebet – Wife Acceptance Factor – for sexistisk og sender det officielt på pension
Ligestillingen kan være på vej til HIFI-entusiast-miljøet. John Darko, toneangivende blogger på feltet, erklærer WAF-begrebet – Wife Acceptance Factor – for sexistisk og sender det officielt på pension

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu