Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Zuckerberg vil fikse Facebook. Det bliver ikke så nemt

Facebooks problemer har hobet sig op længe, men det kan vise sig svært at gøre noget ved det. Virksomhedens egen ledelse står i vejen for løsninger
Facebooks problemer har hobet sig op længe, men det kan vise sig svært at gøre noget ved det. Virksomhedens egen ledelse står i vejen for løsninger

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Som det så tankefuldt står i en af kommentarerne:

Data er IKKE Information
Information er IKKE viden
Viden er IKKE Visdom

Hvilket der på en måde kan være noget om, men derfor kan man jo godt læse Information - eller Washington Post eller Facebook eller Twitter, alligevel. På et eller andet tidspunkt bliver noget af alt denne information måske til visdom - og hvem siger i øvrigt at visdom er målet?

Personligt har jeg løst problemet ved kun at bruge Facebook sammen med rigtige venner. Det afføder nogle ret effektive begrænsninger for flowet af falsk visdom.

Niels Duus Nielsen

Verden gik i panik i går, da Fakebook gik ned, har jeg hørt. Pludselig kunne millioner af mennesker ikke få tiden til at gå, men var henvist til at kontemplere over eksistensens mysterier. Heldigvis havde så twitter, så de fleste overlevede med forstanden i behold.