Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Imamlov, tildækningsforbud, skærpede strafzoner

Markante liberale stemmer kritiserer regeringen: De fører politik, som om vi var i krig
Markante liberale stemmer kritiserer regeringen: De fører politik, som om vi var i krig

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lisbet Christoffersen

Er meningen ikke, at man som abonnent på Information skal kunne læse artiklen? eller vil I gerne ha os tli også at abonnere på Berlingeren?

Bjarne Bisgaard Jensen, Karsten Aaen, Erik Karlsen og Grethe Preisler anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Kære Lise Lotte Rahbek kl. 16.24:

God kommentar.

Ja det er mægtig sjovt at læse en artikel, hvor du ser de to første linier og så ikke mere.

Nej der er er ikke en betalingsmur. Du skal bare vende dig til det nye MOBIL PAY DEMOKRATI, hvor pengepungen bestemmer om du har adgang til de rette nyheder. Apropos talen om ytringsfrihed, som visse borgerlige politikere har meget travlt med, når det drejer sig om muslimske traditioner og skikke.

Tro endelig ikke at ýtringsfriheden er til for Godtfolket i Kardemommeby, for det er det ikke med det nuværende mediebillede. Der er ikke en men mindst 34 betalingsmure at overskride med Dankortet eller en Betalings APP i hånden.

Bemærk endvidere, hvor travlt VLAK Marionet Teateret har det med at likvidere en af nyhedsitene uden betalingsmur Danmarks Radio. Hvorfor mon ?

For så vidt angår Berlingeren så har jeg bemærket, at visse artikler er uden Donald Trump told. Der er misandten gratis adgang til indholdet. Pudsigt nok handler de artikler særdeles ofte om Værdidebat, flygtninge, ghettoer og utilpassede indvandrere, som lige får den sædvanlige møgtønde hældt i hovedet uden DANKORT BETALING.

Gad nu vide, hvem bestemmer hvilken artikel som Godtfolket i Kardemommeby kan læse og hvilke artikler, som er belagt med Donald Trump told eller en betalingsmur ? Kunne det tænkes at redaktionen spekulerede i, hvilket indhold der skulle ligge frit fremme ?

Ser jeg syner eller er jeg naiv ?

Lise Lotte Rahbek

Kim Folke K
Jeg kan godt forstå, at journalister skal have løn for at skrive artikler. Også dem på Berlingeren.
Jeg har bare ikke råd til at betale dem.
Det er politisk bestemt at borgere, som arbejdsmarkedet ikke er interesserede i (= forældede, de halvgamle, de syge, handicappede, slidte, de kritiske, dem med moral, de spæde og de uuddannede)
Det er altid en tanke værd, hvem der i et land IKKE har adgang til informationer. :)

Kim Folke Knudsen

Kære Lise Lotte Rahbek kl 22:33

Lige netop men hvordan være et demokrati, hvis forældede, de halvgamle, de syge, handicappede slidte, de kritiske, dem med moral, de spæde og de uudannede ikke må deltage eller er afskåret fra væsentlige informationer ?

Efter at have overværet valget af Donald Trump i år 2016, så er min skepsis vakt, når magthaverne drysser nyheder ud i en måske ikke helt tilfældig orden.

Det amerikanske valg får andre til at få gode ideer og hvem siger, om der er fremmede magter med i spillet her ?. Røgen fra Donald Trumps valgkamp lader sig ikke slukke og røgfanen peger mod øst i retning mod Rusland og Vladimir Putins styre.

Men vi mangler de fældende beviser og afslutningen på Mueller undersøgelsen af valgkampen.