Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ministerium mørklægger begrundelser for udflyttede arbejdspladser

Offentligheden har ikke krav på at se begrundelser for, hvorfor de 1.800 udflyttede arbejdspladser fra regeringsplanen »Bedre Balance II« er blevet geografisk placeret i de pågældende byer. Det slår Finansministeriet fast
Offentligheden har ikke krav på at se begrundelser for, hvorfor de 1.800 udflyttede arbejdspladser fra regeringsplanen »Bedre Balance II« er blevet geografisk placeret i de pågældende byer. Det slår Finansministeriet fast

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Flemming Berger
Flemming Berger anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kim Folke Knudsen

Uhørt lukkethed fra VLAK Marionet Teateret med udflytningen af statslige arbejdspladser. Skyldes den manglende lyst til at udtale sig, at der er tale om usaglige begrundelser herunder uddeling af arbejdspladser til lokale valgkredse, så kandidaterne kan sole sig i gode resultater, når vi skal til et nyt Folketingsvalg ?

Niels Duus Nielsen, Bjarne Andersen, Anne Eriksen, Bjarne Bisgaard Jensen og Arne Lund anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Det kan oplyses, at DF ikke er tilfreds med omfanget af flytninger af offentlige arbejdspladser fra Hovedstaden. De vil gerne have yderligere 8.000 arbejdspladser flyttet væk fra København og Omegn. Denne nyhed druknede sidste uge i Regeringens Ghettoplan og var derfor ikke meget omtalt.

Søren Kristensen - Fordi vi er et lille land, så behøver vore folkevalgte vel ikke at gå i SÅ små sko.

@Kim Folke Knudsen, jeg forstår sådan set ikke problemet. For hele udflytningen er basalt set totalt usaglig - og regeringen lægger jo heller ikke skjul på, at der er tale om en rent politisk truffet beslutning. Dvs. det er noget, man vil, ikke noget man kan argumentere logisk for.