Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

National Geographic: Vi var rascistiske og diskriminerende

Magasinet National Geographic har ladet en historiker gennemgå sit omfattende arkiv af historier om etniske minoriteter. Resultatet af undersøgelsen markerer starten på et opgør med magasinets historie
Magasinet National Geographic har ladet en historiker gennemgå sit omfattende arkiv af historier om etniske minoriteter. Resultatet af undersøgelsen markerer starten på et opgør med magasinets historie

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer