Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

New Musical Express lukker printudgaven

Det hæderkronede NME, grundlagt i 1952, nedlægger printudgaven, men fortsætter digitalt. Magasinet oplevede sin storhedstid i 1970’erne, men oplaget svandt op igennem 00’erne. I 2015 omstillede man til gratismagasin, men nu går den ikke længere
Det hæderkronede NME, grundlagt i 1952, nedlægger printudgaven, men fortsætter digitalt. Magasinet oplevede sin storhedstid i 1970’erne, men oplaget svandt op igennem 00’erne. I 2015 omstillede man til gratismagasin, men nu går den ikke længere

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu