Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Out of character«

Kim Jong-un har lagt op til en afvikling af Nordkoreas nukleare program og skal mødes med USA inden kort tid. Men, som senioranalytiker Jung H. Pak skriver her, er der noget, som ikke helt stemmer. At Kim Jong-un skulle komme med den slags indrømmelser, passer ikke ind det mønster og den interesse den nordkoreanske leder har for sine atomvåbenprogrammer
Kim Jong-un har lagt op til en afvikling af Nordkoreas nukleare program og skal mødes med USA inden kort tid. Men, som senioranalytiker Jung H. Pak skriver her, er der noget, som ikke helt stemmer. At Kim Jong-un skulle komme med den slags indrømmelser, passer ikke ind det mønster og den interesse den nordkoreanske leder har for sine atomvåbenprogrammer

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu