Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Pensionsselskab overvågede kvindes løbe-app

Skjulte videooptagelser, oplysninger fra løbe-app og billeder fra motionsløb er blandt de metoder, AP Pension tyede til, da de mistænkte kunde for forsikringssvindel. Nu mister kvinden halvdelen af sin udbetaling
Skjulte videooptagelser, oplysninger fra løbe-app og billeder fra motionsløb er blandt de metoder, AP Pension tyede til, da de mistænkte kunde for forsikringssvindel. Nu mister kvinden halvdelen af sin udbetaling

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Randi Christiansen

Når man er indisponeret pga piskesmæld, er det så ikke netop en god ide at holde sig i form via sin foretrukne sportsudøvelse? Eller er den sport, som kvinden har udøvet, ikke forenelig med piskesmældsskader? Det må da være en ret faktuel vurdering.

Lise Lotte Rahbek

Lad nu for pokker være med at give offentlig adgang til alle oplysninger !

Erik Karlsen, Henrik Rasmussen, Randi Christiansen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar