Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Storbritanniens post-Brexit pas laves af et fransk-hollandsk selskab

Ak ja...
Ak ja...

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjørn Pedersen

Kan ikke læse artiklen udover overskrift og link beskrivelse, men går udfra at det fremstilles som "ironisk" at GB får lavet deres nye pas af et ikke-britisk firma?

WP landsbytosse-journalisterne tror åbenbart at Brexit betød at Storbritannien lovede et komplet britisk stop for international handel. Det er vist meget retvisende for amerikaneres viden om omverdenen. Den eneste forskel på den amerikanske overklasse og resten af amerikanernes uvidenhed, er at overklassen tror at dens sociale status i sig selv er en gyldig substitut for viden.

Caspar Christiansen

Kære Bjørn
Det er det tragi-komiske i hele Brexit spørgsmålet der henvises til, da Brexiteers'ne bla. har brugt en tilbagevenden til det blå, britiske pas som illustration af den selvbestemmelse man vil tage tilbage, upåagtet at UK selv gik fra blåt til rødt pas i sin tid, det blev ikke dikteret af EU. I den kontekst er dette eksempel ret godt til at vise, at brexiteers'ne måske har undervurderet hvordan verden hænger sammen i dag.

Bjørn Pedersen

Tak Caspar, det gav historien lidt kontekst når man nu ikke har WP abonnement. Der er ingen tvivl om at Brexiterne undervurderede de potentielle konsekvenser, men nu er det jo altså ikke "EU" briterne bedte skabe deres nye pas, men et fransk-hollandsk firma.