Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

USA’s nye sikkerhedsrådgiver var en af Cambridge Analyticas første kunder

The John Bolton Super PAC, USA’s nye sikerhedsrådgivers politiske komite, var blandt de første til at gøre brug af Cambridge Analyticas dataværktøjer. Det skete i august 2014
The John Bolton Super PAC, USA’s nye sikerhedsrådgivers politiske komite, var blandt de første til at gøre brug af Cambridge Analyticas dataværktøjer. Det skete i august 2014

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Randi Christiansen

Selvfølgelig - det bliver stadig mere tydeligt, at trump i embede er sofistikeret valgsvindel

Randi Christiansen

Ligesom bush jr versus al gore jo var det. Måden bernie sanders blev behandlet - ovenikøbet af sit eget parti - er jo heller ikke demokratisk. Hvilket atter leder til spørgsmålet : hvem er de egentlige magthavere? Follow the money ...

Kim Folke Knudsen, Bettina Jensen, Tage Korsdal Nielsen og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Jeg har hørt, at der er ingen Advokatfirmaer i USA, som ønsker at stille op mod betaling for Præsident Donald Trumps sager. Et hæderligt Advokatfirma lever af sit rygte. Er rygtet først plettet, så ødelægges troværdigheden og Advokatfirmaets fremtid.

Cambridge Analytica er vor tids Mediesvindler, som har gjort en forretningsmodel ud af at manipulere med vælgerne uden at de er klar over, at de på FACEBOOK har været udsat for manipulation.

År 2008 afslørede råddenskaben i Finansverden. De korrupte og grådige finansielle institutioner, som skulle reddes af amerikanske skatteydere, da forretningen ramlede om ørene på dem.

År 2018 afslører demagogerne og mediesvindernes misbrug af sociale medier til at få mennesker til at tro på deres løgnagtige forestillinger om, at de kan redde USA. Vi har kun set toppen af isbjerget, som omgiver Donald Trumps vej til magten i USA. Alle hans skorpioner er krøbet i skjul og gemmer sig nu for offentlighedens lys.

John Boltons navn optræder nu her. Jeg er ikke overrasket.

Randi Christiansen

Og samtidig vil etablissementet have os til at tro på deres føleri vedrørende skylden for det engelske giftattentat. Der burde lyde et ramaskrig fra den del af oppositionen - enhedslisten? - og de medier, som stadig har selvrespekten i behold. Eller er der uddelt mundkurve?