Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Akai MPC – 30 år gammel, men stadig den nye elguitar

Akai MPC trommemaskine og controller forandrede musikverdenen, da den kom frem for 30 år siden, og den er stadig et relevant og meget benyttet værktøj i dagens musikproduktion. VOX tager et nørdet kig på nutidens elguitar
Akai MPC trommemaskine og controller forandrede musikverdenen, da den kom frem for 30 år siden, og den er stadig et relevant og meget benyttet værktøj i dagens musikproduktion. VOX tager et nørdet kig på nutidens elguitar

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu