Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Instagrams grå marked for brugerengagement

Kampen om brugernes opmærksomhed, om likes og om engagement, har længe været kunstigt pumpet op med robot-konti, som leverede de fornødne likes. Den nye trend er at lokke verificerede brugerkonti til, systematisk og mod betaling, at levere de fornødne interaktioner. Det er imod reglerne, men indtil videre gør Instagram ikke noget for at stoppe det
Kampen om brugernes opmærksomhed, om likes og om engagement, har længe været kunstigt pumpet op med robot-konti, som leverede de fornødne likes. Den nye trend er at lokke verificerede brugerkonti til, systematisk og mod betaling, at levere de fornødne interaktioner. Det er imod reglerne, men indtil videre gør Instagram ikke noget for at stoppe det

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu