Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Der er et loft for, hvor meget de kan skide det en lang march«

Uddannelses- og Forskningsministeriet syltede anmodning om aktindsigt fra journalist Ulrik Dahlin, så ministeriet selv kunne komme først med deres pressemeddelelse. Nu kritiserer Folketingets Ombudsmand ministeriet. »De har hele tiden vidst, at jeg havde ret til aktindsigten,« siger Ulrik Dahlin. Ministeriet beklager forløbet
Uddannelses- og Forskningsministeriet syltede anmodning om aktindsigt fra journalist Ulrik Dahlin, så ministeriet selv kunne komme først med deres pressemeddelelse. Nu kritiserer Folketingets Ombudsmand ministeriet. »De har hele tiden vidst, at jeg havde ret til aktindsigten,« siger Ulrik Dahlin. Ministeriet beklager forløbet

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Grethe Preisler
Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer