Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Måske er Facebooks problemer for store til at kunne fikses

Selv blandt republikanske lovgivere, almindeligvis fortalere for deregulering og minimal statslig indblanding i forretningslivet, tvivler man på at Facebook er i stand til at løse de problemer, som de har skabt
Selv blandt republikanske lovgivere, almindeligvis fortalere for deregulering og minimal statslig indblanding i forretningslivet, tvivler man på at Facebook er i stand til at løse de problemer, som de har skabt

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

David Joelsen

Facebook har interne problemer der langt overgår den såkaldte Russiske indblanding viser det sig. Men medierne reagerer hidtil meget afdæmpet.

Facebook er tophistorien, avisbaskeren, de moralske opstød holdeplads osv., osv., men I eller vi kan lige så godt vænne os til der næppe bliver de store ændringer fremover.

Vist vil der blive gjort noget for sikkerheden imod virksomheder som Cambridge Analytica, efter de afsløringer der er kommet for dagen, - men så er det også gjort med det.

Politikerne i Amerika får lidt fokus og berømmelse i medierne, og for demokratiets skyld gives der lejlighed til at holde illusionen om, at holde et politisk demokrati op som landets styrende og ledende.

Virkeligheden er derimod en helt anden, politikerne er nemlig i særdeleshed afhængige af de tilskud de får fra de store virksomheder og den rige klasse, og hvis de bortfalder så sidder man ikke i det politiske sæde ret længe i senatet eller i repræsentanternes hus.

- Man bider jo ikke den hånd der fodrer!

Jovist har der været store tab i mia. klassen for Mark Zuckerberg, men man skal huske på han ikke er den eneste i det amerikanske samfund der har mistet aktieværdier grundet skandalen, det har alle aktionærerne, som har investeret i Facebook, og hvis fremtiden viser endnu større tab som følge af for restriktive indgreb overfor Facebook, så rammer det også alle aktionærerne.

Ingen aktionærer er interesseret i at miste for mange af deres værdier og indtægter fra et politisk "barberet" Facebook, så vil de nok hellere skifte politikerne ud, med mere liberale politikere i stedet for.

Jo mere minimalistisk kravene politisk bliver til Facebook, des bedre og sikrere sidder politikerne i sadlen i senatet og i repræsentanternes hus, for det vil altid være let at finde en afløser der er mere liberal overfor markedets ret til gevinst i stedet for tab.

Det må anses for naivt at tro der vil ske de store ændringer i Facebook, derimod vil sikkerheden blive skærpet overfor uindbudte gæster som vi har set det.

Facebook er blevet en guldfugl ingen tør slagte, også fordi den via aktier er spredt ud på så mange rige hænder, at politikerne næppe tør tage de store skridt herimod.

- "Money makes the World go around", sådan bliver det også bagefter stormen!

søren ploug, Henrik Leffers og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar