Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

DJ: Minister må melde ud om åbenhed

Økonomi- og indenrigsministeriets departementschef, Sophus Garfiel, fortæller på en skjult lydoptagelse, at ministeriets embedsmænd kan tilrettelægge deres arbejde, så der »går offentlighed« i færrest mulige oplysninger. »Det kan se ud til, at departementschefen opfordrer medarbejderne til at sno sig uden om offentlighedsloven,« siger formand for DJ Lars Werge
Økonomi- og indenrigsministeriets departementschef, Sophus Garfiel, fortæller på en skjult lydoptagelse, at ministeriets embedsmænd kan tilrettelægge deres arbejde, så der »går offentlighed« i færrest mulige oplysninger. »Det kan se ud til, at departementschefen opfordrer medarbejderne til at sno sig uden om offentlighedsloven,« siger formand for DJ Lars Werge

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjarne Bisgaard Jensen

For mig ser det ud til, at denne udtalelse rummer en slet skjult opfordring til magtfuldkommenhed

John Damm Sørensen

For mig er den lydoptagelse blot en dokumentation af business as usual.
Der findes utallige eksempler på den beskrevne fremgangsmåde. Så vidt jeg erindrer har Folketingets Ombudsmand (hvem tager egentlig længere ham alvorligt) behandlet emnet i flere udtalelser.