Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebook på vej med dating-funktioner

Tinders aktier faldt 17%, da nyheden blev annonceret
Tinders aktier faldt 17%, da nyheden blev annonceret

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Grethe Preisler

Der gror intet græs på alfarvej

Det beskedne friareal, der var til rådighed for kreative unge talenter i DK for ti-femten år siden, er vist for længst blevet afgræsset og gjort uanvendeligt som trampolin for flere nye iværksættere i branchen af "datingkongen" Morten Wagner junior fra Viborg.