Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Georg Metz bliver vært for DR-serie om danske komikere

“På samme måde som med programserien ’Øgendahl og de store forfattere’ laver vi nu en serie om danske komikere, hvor vi har indsat Georg Metz i rollen som vært, der kan møde andre humorforladte danskere i øjenhøjde,” siger redaktionschef Henriette Ladegaard-Pedersen. Ja, det er satire, men gid det var virkeligt
“På samme måde som med programserien ’Øgendahl og de store forfattere’ laver vi nu en serie om danske komikere, hvor vi har indsat Georg Metz i rollen som vært, der kan møde andre humorforladte danskere i øjenhøjde,” siger redaktionschef Henriette Ladegaard-Pedersen. Ja, det er satire, men gid det var virkeligt.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Nå for fa'en. Så er der omsider noget i flimmeren, der er værd at lukke op for.

Karsten Lundsby, Tino Rozzo, Christian Mondrup og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Anders Sørensen

Jeg er længst holdt op med at læse Metz' klummer. Ikke fordi han er humorforladt (han er jo altid sjov, som en intellektuel onkel), men fordi han hænger fast i fortiden, evigt og altid. Hans humor er bedaget, hans skrivestil er generelt ironiserende og fabulerende på den der knap så fede måde, hvor man synes, at Chaplin eller Dirch Passer er zenit for alt sjovt, men samtidig beklager sig, mellem eller på linjerne, over, at ting lissom ikke rykker sig, samtidig med at man ikke selv har gjort det i en menneskealder eller to.

Henning Kjær

RokokoPostens nyheder er fiktive. Enhver lighed med personer – levende, døde eller bare meget sløje – er sandsynligvis tilsigtet.

Jens J. Pedersen

Jeg oplever Georg Metz som meget vidende og utrolig præcis i sine kommentarer og sin satire. Blot der dog var nogle, der opfatter sig selv som fornuftige, der ville lytte til ham og tage det alvorligt.