Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Jyllands-Posten indfører shorts-forbud

Fremover må ansatte på Jyllands-Posten ikke iklæde sig shorts eller korte kjoler på arbejdet. »Jeg synes, vi er en arbejdsplads – ikke en campingplads,« lyder det fra chefredaktør Jacob Nybroe i en mail til de ansatte.
Fremover må ansatte på Jyllands-Posten ikke iklæde sig shorts eller korte kjoler på arbejdet. »Jeg synes, vi er en arbejdsplads – ikke en campingplads,« lyder det fra chefredaktør Jacob Nybroe i en mail til de ansatte

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Fedt! Vi trænger virkelig til nogle flere forbud mod beklædning.

Flemming Berger, Arne Lund og Randi Overgård anbefalede denne kommentar

En Aaaaaaaaaaaaarhus-histårie? Eller er Tante Berlingske flyttet på heden? I hvert fald udtryk for et klart tilbageskridt for folks ret til at klæde sig som de vil, og en sejt for bornetheden og sov-med-hænderne-over-dynen-mentaliteten.

Anders Sørensen

@Ulrik Mortensen, byretten fremførte i ovennævnte dom, at shorts for mænd ikke kunne forbydes, fordi det var tilladt kvinder at gå i shorts/nederdel.

Her er der tale om at begge dele forbydes.

ulrik mortensen

@Anders Sørensen
kun korte kjoler for kvinder står der. Hvis halvlange eller lange kjoler til kvinder stadig er tilladt og halvlange shorts til mænd er forbudt vil det være diskriminerende. Det må så undersøges nærmere ...

Hans Larsen

Islamismen, Anders Sørensen? Hvorfor tror du det? Det er nok snarere et knæfald for Indre Mission og den almindelige bornerthed.

Men ideen er da interessant. Måske skulle Jyllands-Posten påbyde burka for både mænd og kvinder, så burde der jo ikke være nogen der kan tage anstød?

Arne Lund, Flemming Berger og Erik Karlsen anbefalede denne kommentar
Anders Sørensen

@Hans Larsen, det var mere ironisk ment. Så'n ærligt talt synes jeg bare, at det er latterligt.