Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hvad der ikke kan skabes af disruption udad, må vindes indad

Regeringen svækkes samlet set af dagens ministerrokade, der først og fremmest udstiller, at politik i dag er blevet et professionelt karriereerhverv. Når mulighederne ikke længere findes attraktive, hopper selv de yngre og mest profilerede ministre videre til nye job. Samtidig kommer kendisser uden politisk erfaring ind fra højre, skriver Føljetons Lars Trier Mogensen
Regeringen svækkes samlet set af dagens ministerrokade, der først og fremmest udstiller, at politik i dag er blevet et professionelt karriereerhverv. Når mulighederne ikke længere findes attraktive, hopper selv de yngre og mest profilerede ministre videre til nye job. Samtidig kommer kendisser uden politisk erfaring ind fra højre, skriver Føljetons Lars Trier Mogensen

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ruth Gjesing

Hvad vil I have - levebrødspolitikere som fx statsministeren himself eller nye uimponerede kræfter, som måske kan rydde lidt ud i papirdyngerne derinde på Borgen. Tommy Ahlers er altså ikke bare "en kendis uden politisk erfaring", men en visionær erhvervsmand med en baggrund som jurist. Jeg synes ærlig talt, man går i for små sko. Han har desuden en masse penge, så han har vist ikke taget jobbet for pengenes skyld.

Per Harry Hansen

Jeg vil i hvert fald ikke have politikere, der mener, at et land, en region og en kommune skal drives som om det var en forretning.
I øvrigt vile der ikke være noget nyt i, at en rig tager jobbet for pengenes skyld.

Bjarne Bisgaard Jensen, Christina Balslev og Torben Skov anbefalede denne kommentar