Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Lars von Triers glædesbibliotek

Lars von Trier føler sig helt færdig med at lave film. Han har ikke haft det sådan før. Men midt i angsten, depressionerne og lidelsen ved at trække vejret er der også ting, som gør ham glad: En raffineret terroranordning. En smuk passage af Tolstoj. Et hjørne af et rum i Sverige
Lars von Trier føler sig helt færdig med at lave film. Han har ikke haft det sådan før. Men midt i angsten, depressionerne og lidelsen ved at trække vejret er der også ting, som gør ham glad: En raffineret terroranordning. En smuk passage af Tolstoj. Et hjørne af et rum i Sverige

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Grethe Preisler
Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Nogle føler sig færdige, andre er ikke længere sultne. For et par årtier siden hed det udbrændt.