Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

»Racism is not a known side effect of any Sanofi medication«

Roseanne Barr, tv-stjernen med det spektaktulære comeback, som hun imidlertid lige har kastet i grus med sine utvetydigt racistiske tweets, forsøger sig nu med at give medicinen skylden. Det stakkels medicinalfirma – tænk, man kan skrive sådan en sætning – må forsvare sig
Roseanne Barr, tv-stjernen med det spektaktulære comeback, som hun imidlertid lige har kastet i grus med sine utvetydigt racistiske tweets, forsøger sig nu med at give medicinen skylden. Det stakkels medicinalfirma – tænk, man kan skrive sådan en sætning – må forsvare sig

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Igen blamerede Deadlins sig ved at bruge halvdelen af sendetiden på at tærske langhalm på en aldeles ligegyldig historie. Eneste grund til at den kom i Deadline, var velsagtens at det var amerikansk. Tænk om man i stedet havde brugt tiden på den begyndende handelskrig mellem EU og USA. Men det overstiger måske Deadlines evner?

Morten Clausen og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne kommentar