Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Se Michelle Wolfs omdiskuterede Correspondents' Dinner-monolog

For grov, for ærlig eller lige tilpas? Bedøm selv
For grov, for ærlig eller lige tilpas? Bedøm selv

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jan Skovgaard Jensen

I følge Rolling Stone Magazine - og i følge al sund fornuft ved sammenkomster hvor journalister sidder på skødet af magthaverne - var det Michelle Wolfs filosofi ved bearbejdningen af monologen at "Burn it to the ground". Og det gjorde hun sku!

Hun slutter af med at fortælle, det, vi allesammen ved, at journalisterne (modsat det de siger) elsker Trump forbi han sælger deres lorte aviser, bøger og TV.

Læste hendes "tale" på Guardian. Det var ikke meget at grine a'. Fint nok, at hun angriber Trump og hans hof, men ved at være så latrinær og personlig perfid om fx pressetalskvindens udseende, så trækker hun sig selv ned på Trumps lave niveau. Og det er ikke sådan han skal bekæmpes.