Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Søren Pinds afgang er et smerteligt tab for Venstre

Med Søren Pinds beslutning om at trække sig som minister og forlade Folketinget bliver Venstre og dansk politik fattigere, skriver Thomas Larsen i Berlingske
Med Søren Pinds beslutning om at trække sig som minister og forlade Folketinget bliver Venstre og dansk politik fattigere, skriver Thomas Larsen i Berlingske

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

ole davidsen

Det er synd for Det Kongelige Teater at kunstnerne har så stor magt og endnu større frygt for at teatrerts ledelse har udsyn og evne til at udvikle det gamle teater. Derfor synd og skam at Søren Pind blev vraget som direktør for det gamle hus. Men det åbner jo så nu en mulighed dor at DR kunne få en krøllet, men kløgtig ny generaldirektør. Medarbejderne ville sikkert betakke sig for at få Søren Pind
i ledersædet, men DR ville have godt af det!