Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Trumps nye verdensorden

Amerikas aggressive ensidighed, seneste demonstreret med landets udtræden af Iran-aftalen, tvinger Europa, Afrika og Asien ud i et mere magtbaseret end regelbaseret forhold til USA. Og det bliver verden ikke mere sikker af, tværtimod, skriver FT’s Gideon Rachman
Amerikas aggressive ensidighed, seneste demonstreret med landets udtræden af Iran-aftalen, tvinger Europa, Afrika og Asien ud i et mere magtbaseret end regelbaseret forhold til USA. Og det bliver verden ikke mere sikker af, tværtimod, skriver FT’s Gideon Rachman

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Espen Bøgh
Espen Bøgh anbefalede denne artikel

Kommentarer

jan henrik wegener

Er der så meget virkelig nyt her? Bygges der ikke her videre på andre politikeres og præsidenters værk? Både dem fra USA, men vel også de der sider i så mange andre lande. Han og de lignende præsidenter har sine beundrere, også her i landet.

Karsten Lundsby, Niels Duus Nielsen og Espen Bøgh anbefalede denne kommentar
Espen Bøgh

Vist bygges der videre på tidligere tiders præsidenters og Amerikas politik, - nu er det så fastslået og offentligt med Trump og hans folk; "vi forhandler ikke med nogen, vi dikterer alle"!