Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Det skal være cool

Hvad vil det sige, at noget er ’cool’? Det er et afgørende spørgsmål i et kapitalistisk samfund, fordi ’cool-faktor’ på mange måder er et afgørende parameter i folks købsvaner. Ny bog afdækker fænomenet
Hvad vil det sige, at noget er ’cool’? Det er et afgørende spørgsmål i et kapitalistisk samfund, fordi ’cool-faktor’ på mange måder er et afgørende parameter i folks købsvaner. Ny bog afdækker fænomenet

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu