Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Facebook gav Apple og Samsung adgang til brugeres private data

Problemerne omkring Facebooks håndtering af brugernes data fortsætter. Nu afsløres det, at smartphone-firmaerne Apple og Samsung bl.a. har fået adgang til Facebook-brugeres data, herunder data om deres venner
Problemerne omkring Facebooks håndtering af brugernes data fortsætter. Nu afsløres det, at smartphone-firmaerne Apple og Samsung bl.a. har fået adgang til Facebook-brugeres data, herunder data om deres venner

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det ville i grunden ikke være unaturligt eller komme bag på nogen, kundernes data er en salgsvare i reklameøjemed og andet, - og da brugernes data er gjort salgsbare, altså brugerne er "produktet" i reklameøjemed, og i forbindelse med hvilke strenge man skal spille på når den nye mobilmodel skal lanceres, - og komme køberne i møde med deres præferencer og livsopfattelse.