Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Dette ligner ikke et renæssancemaleri. Det ligner et barokmaleri

Det er derfor, vi elsker Twitter
Det er derfor, vi elsker Twitter

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Britta Hansen
Britta Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Terkel Brenøe

Den fortjener faktisk en ignobel pris i litteratur: Umiddelbart fjollet og ligegyldigt, men ved nærmere reflektion, både kulturelt, politisk og menneskeligt unikt berigende.

Britta Hansen

Super tråd på Twitter der!

Er ikke på dette medie, har jeg ikke kunnet tilføje min kommentar til den person, der langt nede i tråden havde sat spotlight på Merkel, hvilket blev kritiseret lidt med det argument, at der også skulle komme spotlight på den siddende mands ansigt.

Det mener jeg ikke af den grund, at alle andre, vi kan se, er fokuseret på den aktive person på billedet. Vi er ikke vandt til, at denne person er aktiv, så derfor kan det være overraskende, men det er altså fru Merkel!