Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Når præsidenten river papirer itu

Præsident Trump har angiveligt en tilbøjelighed til at rive dokumenter itu, som han er ’færdig’ med, men som ifølge  loven om bevaring af Præsidentens dokumenter, skal bevares for eftertiden. Så må man jo have et hold klar med klisterbånd til at stykke puslespillene sammen – og det har man så
Præsident Trump har angiveligt en tilbøjelighed til at rive dokumenter itu, som han er ’færdig’ med, men som ifølge loven om bevaring af Præsidentens dokumenter, skal bevares for eftertiden. Så må man jo have et hold klar med klisterbånd til at stykke puslespillene sammen – og det har man så

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer