Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Ti politiske resultater, vi vil huske Brian Mikkelsen for

Brian Mikkelsen forlader regeringen for at blive direktør for Dansk Erhverv. I den anledning ser RokokoPosten tilbage på hans største politiske bedrifter som kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister
Brian Mikkelsen forlader regeringen for at blive direktør for Dansk Erhverv. I den anledning ser RokokoPosten tilbage på hans største politiske bedrifter som kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Peter Andersen
  • David Zennaro
  • Hans Aagaard
Peter Andersen, David Zennaro og Hans Aagaard anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Hahahaha

Karsten Lundsby, Niels Duus Nielsen, Arne Lund, Torben Burkal, Kim Folke Knudsen, Torben Skov og Kaj Julin anbefalede denne kommentar
Herdis Weins

Helt korrekt, men der er nu 2 ikke-resultater, jeg vil huske ham for som kulturminister:
Ikke at sikre museumfærgen Kong Frederik blev bevaret som et minde om storebæltsfærgerne
Ikke at sikre Dansk skolemuseums overlevelse.

Karsten Lundsby, Kim Folke Knudsen og Torben Skov anbefalede denne kommentar

Meget morsomt! Jeg kan nu godt huske, at han som kulturminister indførte kæmpe medieafgifter på tomme cd- og dvd medier/skiver. Hvilket satte gang i en uhæmmet indkøbsbølge via internetbutikker i Tyskland. Sådan er det vist stadig.
Og så skulle man betale licens til DR, hvis man havde en internetforbindelse på mere end 128 Kb/s.
Sick!!

Karsten Lundsby, Peter Tagesen, Arne Lund og Kim Folke Knudsen anbefalede denne kommentar
morten rosendahl larsen

Man kunne ønske sig at lang flere politikere havde udrettet lige så lidt.....Så ville vi have haft et bedre Danmark i dag. Folkeskole reform, DONG, Statens seruminstitut, vandmiljøplan, SKAT....fortsæt selv listen...

Karsten Lundsby, Peter Owen, John S. Hansen, Søren Bro, Jens Winther og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Morten Johansen

Det er blevet sagt at Mikkelsen taler som om, han taler gennem en trompet. Det er ikke de store fanfarer der er kommet ud af denne tompet, i de 24 år skatteyderne har underholdt ham. Det har altid virket som at alting i grunden bare er fis og ballade for Mikkelsen, en på alle måder letbenet og frivol skikkelse. Han ryger nok snart ud af Dansk Erhverv og så har vi ham tilbage igen, ligesom den anden konservative, Khader, der jo også var "helt færdig med politik".

olivier goulin, morten rosendahl larsen og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar

Ret morsomt - når nu ROkokoposten har valgt at være SÅ venlig overfor Brian Slikkelsen. Andet, der er mindeværdigt, er fx ""Vi kan ikke have græshopper fra Østeuropa, der hopper ind på marken og suger energi ud af den, og derefter hopper videre til den næste mark."
Eller da han skulle konkurrere med konen i svovlpølen, og fortalte, at der kun er én civilisation Vores.
På det personlige plan, mindes jeg hvordan ministeren, der giftede sig til en millionfomue, afskaffede bibliotekspengene på beløb under 5.000 kr. p.a. For mit vedkommende androg det 7-800 kr.p.a. - ikke det store, men dog nok til at det luner oveni pensionen.

Peter Tagesen

Noget med OL, guldmedaljer og skattefritagelse, han havde glemt at finde opbakning for. Det er det eneste, jeg husker ham for.