Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Trump truer Harley-Davidson

Motorcykelproducenten fra Milwaukee reagerede på Trumps told-påfund med at planlægge udflytning af produktionen til Europa. Det har gjort præsidenten rasende, og nu er han så begyndt at true Harley-Davidson.
Motorcykelproducenten fra Milwaukee reagerede på Trumps told-påfund med at planlægge udflytning af produktionen til Europa. Det har gjort præsidenten rasende, og nu er han så begyndt at true Harley-Davidson.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jens J. Pedersen

Men måske flytter Harley-Davidson hele produktionen til Østeuropa? Så skal Trump jo betale 25% i told, hvis han vil have en af slagsen.

Nils Bøjden

Han reagerer som en sand diktator med personlige udfald og hævngerrighed.

Arne Albatros Olsen og Karsten Lundsby anbefalede denne kommentar