Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

TV2’s seerredaktør leverer omfattende kritik af HPV-dokumentar

De redaktionelle valg kombineret med de fortælletekniske greb gav en alvorlig skævhed i programmet, og TV2 bærer derfor selv et ansvar for, at mistanken om en antivaccine-agenda opstod, skriver seerredaktør Lars Bennike
De redaktionelle valg kombineret med de fortælletekniske greb gav en alvorlig skævhed i programmet, og TV2 bærer derfor selv et ansvar for, at mistanken om en antivaccine-agenda opstod, skriver seerredaktør Lars Bennike

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu