Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

I Amsterdam har de drænet en flod og fundet ting, der er smidt, ting der er tabt - og ting der er mere end 10.000 år gamle

Mobiltelefoner, meget gammelt hår og en masse våben: Nu har arkæologerne samlet det hele, så vi andre kan scrolle os ned igennem århundrederne og alle de ting, der dukkede op, da en del af floden Amstel blev drænet i forbindelse med et metrobyggeri i Amsterdam
Mobiltelefoner, meget gammelt hår og en masse våben: Nu har arkæologerne samlet det hele, så vi andre kan scrolle os ned igennem århundrederne og alle de ting, der dukkede op, da en del af floden Amstel blev drænet i forbindelse med et metrobyggeri i Amsterdam

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Arne Albatros Olsen
Arne Albatros Olsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Trond Meiring

Maj-Britt Kent Hansen - vandstanden steg med alle de fund i bunden! Men bunden har næppe været så synlig ;)
I øvrigt ganske cool feature, at man kan klikke på hvert fund og læse, hvad det er osv.