Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Et forsvar for Neymar

... og som sådan et godt forsøg
... og som sådan et godt forsøg

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Knud Chr. Pedersen

Han er heldigvis ude. Selv om en af verdens bedste spillere er en parodi på noget, der har med sport at gøre, som den svindler han er. Han prøvede en gang mod Mexico og to gange mod Brasilien at fuppe sig til fordele, som ikke er en del af spillet. Jeg er derfor ikke så sikker på, at spillet har vundet, fordi han vil gøre det igen. Jeg mener, han burde have karantæne for at bringe spillet i miskredit. Et år. Og det samme med Brasilien, for at tillade at en svindler i den grad går amok mod det, der er spillets grundide. Så ville spillet have vundet. Spillet vandt denne gang, fordi Neymar og Brasilien røg hjem, og fordi ikke en gang en svindler kan gøre det ud for en holdindsats. Han er dog patetisk i sine tirader, patetisk forstået på den amerikanske måde, ynkelig. Næste gang kunne spillet tabe, mens han ruller skrigende rundt i fantomsmerter og får sig tilsvindlet fordele på andre bekostning