Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Når dit barn er psykopat

Samantha er 11 år og har lige siden hun var helt lille haft fornøjelse ved at hævne sig på udspekulerede måder. En længerevarende fantasi handler om at slå ihjel. Eksempelvis hendes bror – og resten af familien, for den sags skyld
Samantha er 11 år og har lige siden hun var helt lille haft fornøjelse ved at hævne sig på udspekulerede måder. En længerevarende fantasi handler om at slå ihjel. Eksempelvis hendes bror – og resten af familien, for den sags skyld

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • finn bjerre larsen
  • Peter Andersen
  • David Zennaro
  • John S. Hansen
  • Jakob Silberbrandt
  • Lise Lotte Rahbek
finn bjerre larsen, Peter Andersen, David Zennaro, John S. Hansen, Jakob Silberbrandt og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu