Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Putins greb om Trump

Den amerikanske befolkning kan ikke længere vente på at finde de virkelige årsager til at Putin synes at have magten over Trump, skriver republikaneren David Frum for The Atlantic, de må forholde sig til det faktum, at han har det
Den amerikanske befolkning kan ikke længere vente på at finde de virkelige årsager til at Putin synes at have magten over Trump, skriver republikaneren David Frum for The Atlantic, de må forholde sig til det faktum, at han har det

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Republikaneren David Frum arbejde i Det Hvide Hus i 2003 og førte aggressiv kampagne på for Irakkrigen. Invasionens totale fiasko bragte ham ud på sidelinjen for en stund. Nu er han taget til nåde...af Demokraterne fordi han er modstander af Trump....Men Frum er stadig Frum - dvs. fuld af løgn...

christen thomsen, Per Torbensen og Ture Nilsson anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Donald Trump kan ikke styres. Han er helt uden for pædagogisk rækkevidde. Han vil være sin egen og styre USA, som var det en lille enmandsejet virksomhed. Bestyrelser, administration, regler og love. De er alt sammen til besvær. Opgiv det Vladimir Putin forehavendet at styre Donald Trump er umuligt.

Men Vesten bør nok overveje, hvorfor Donald Trump ønsker, at vi skal bruge 4% af vores BNP på oprustning mod en russisk fjende ??? Er Donald Trump ved at skabe hans eget militærindustrielle opsving i USA, når alle de europæiske lande køber lystigt ind af nyt US-udstyr. USA er ikke just tilbagestående udi leverance af militærteknologi. En ting er stensikkert Rusland vil ikke kunne følge med. Det vil svare til at køre racer løb med en Formel 1 mod en Trabant. Resultatet er ligesom givet på forhånd.

Kunne vi ikke i den anledning få en lidt mere oplyst diskussion om den førte russiske udenrigspolitik, inden at vi straks ser en europæisk stormagt Rusland, som kun er ude på at ekspandere og underlægge sig alle nabolande. Måske skader en nuance eller to i tilgange til Rusland ikke. Rusland fører som alle store magter sin egne magtinteresser igennem, men jeg mener ikke, at Rusland på nogen måder er en trussel mod verdensfreden endsige Europa som helhed. Der er for mange skræmmebilleder af Rusland og for lidt reel analyse af, hvorfor Rusland går klart over stregen som i sagen med besættelsen af Krim halvøen og Østukraine.