Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

El generalísimo skal flyttes – ingen ved endnu hvorhen

Den nye socialdemokratiske regering i Spanien har besluttet, at landets fordums diktator, Francisco Franco, ikke længere skal have lov at ligge i De faldnes Dal og optræde i en posthum helterolle i den borgerkrig, han ikke faldt i
Den nye socialdemokratiske regering i Spanien har besluttet, at landets fordums diktator, Francisco Franco, ikke længere skal have lov at ligge i De faldnes Dal og optræde i en posthum helterolle i den borgerkrig, han ikke faldt i

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Siersbæk

Fugleskræmsel......???

Æv - sådan noget kan man jo ikke engang gøre ved den usleste Homo Sapiens....

Kunne man gøre ham ufødt...?

I 90´erne var jeg herrefuld hjem fra byen i Berlin et par gange. En mørk og stormfuld nat kom jeg fordi resterne af førerbunkeren - og følte en voldsom lyst til at tømme blæren. Det gjorde jeg så...

Senere, en aften, kom jeg forbi Nikolai-kirkegården ved opkørslen til Prenzelberg. Af uransagelige årsager stod porten åben. Horst Wessel ligger begravet der. Så var der ikke langt fra tanke til handling.

Måske kunne man dele Francos rester op og begrave dem under nye pissoirer i Barcelona, Guernica og Badajoz.