Redaktionen læser

Stephen Miller er en hykler. Det ved jeg, fordi jeg er hans onkel

Den pensionerede neuropsykolog David S. Glosser minder i et essay en af Trumps nærmeste rådgivere om, at han selv er efterkommer af jødiske flygtninge, der formentlig var blevet slagtet af nazisterne, hvis ikke de havde kunnet komme til USA.
Politico
Nyhedsbloggen
Den pensionerede neuropsykolog David S. Glosser minder i et essay en af Trumps nærmeste rådgivere om, at han selv er efterkommer af jødiske flygtninge, der formentlig var blevet slagtet af nazisterne, hvis ikke de havde kunnet komme til USA.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

History will be the judge, but in the meantime the normalization of these policies is rapidly eroding the collective conscience of America. Immigration reform is a complex issue that will require compassion and wisdom to bring the nation to a just solution, but the politicians who have based their political and professional identity on ethnic demonization and exclusion cannot be trusted to do so. As free Americans, and descendants of immigrants and refugees, we have the obligation to exercise our conscience by voting for candidates who will stand up for our highest national values and not succumb to our lowest fears.
Det kan passende også fint på vore hjemlige forhold.

Lars Bo Jensen og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar

Det passer også fint på vore hjemlige forhold.